Gezien onze jarenlange ervaring in het Gooi weten wij hoe de prijzen van de huizen in de regio liggen en wij peilen voortdurend tendensen en toekomstverwachtingen. Ieder huis kent zo zijn eigen verkoopargumenten.

In een vrijblijvend gesprek adviseren wij u ondermeer over de te verwachten opbrengst, de te hanteren vraagprijs alsmede de inhoud van onze dienstverlening. Uiteraard komen ook de andere aspecten zoals de bouwkundige staat, courantheid, eventuele erfdienstbaarheden, etc. aan de orde.

Indien u besluit tot verkoop via ons kantoor dan zal uw woning of appartement via het NVM-uitwisselingssysteem direct onder de andere NVM-makelaars in de regio 't Gooi worden verspreid.

De collega makelaars zien uw huis heet-van-de-naald in hun bestand opduiken en lichten onmiddellijk de reeds bij hen bekende potentiële kopers in. Tevens worden de particuliere zoekers zonder makelaar ook op de hoogte gehouden van het nieuwe woningaanbod via Funda.nl en nvmgooi.nl.

Als één van de weinige NVM-kantoren beschikken wij over een winkelfunctie aan de winkelstrip op de Mackaylaan. Wij hebben fotopresentaties op flyers beschikbaar. Dit houdt in dat wij naast uw woning, het volledige woningaanbod in Naarden van álle makelaarskantoren uit de regio 't Gooi aan de wanden en in mappen presenteren en u dus altijd up-to-date informatie kunt bekijken en meenemen.

Wij maken ook een brochure van uw woning met daarin naast de foto's en de aanbiedingstekst ook plattegronden (NEN2580), Energielabel en Kadastrale gegevens zodat de potentiële koper een duidelijk beeld heeft en een naslagwerk voor verdere bestudering van wellicht de aankoop van uw woning.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Klik dan hier voor ons contactformulier